Gratis krachtscan

Meten is weten! Nou ja, dat gaat in menselijke zin niet altijd op, maar toch kan het fijn zijn om te weten waar je staat en meer inzicht te hebben hoe je jouw leven inricht. Want pas wanneer je dát weet, kun je ook aan jezelf werken en weet je waar jouw ontwikkelpunten liggen! 

ABCoaching heeft daar wat op bedacht! Wij hebben een kracht-scan ontwikkelt die je geheel kosteloos kunt gebruiken voor jezelf. Hoe werkt die scan? Heel simpel. Door middel van een aantal vragen in te vullen (eens/oneens- vragen), geef je jezelf een cadeautje, namelijk: inzicht in je kracht én inzicht om nog meer in je kracht te gaan staan! Hoe leuk is dat?!
De scan is geheel kosteloos en vrijblijvend! Na het indienen van de vragenlijst krijg je van ons een mail met daarin je score en een beschrijving van de resultaten.

Wat levert mij dat op?

Het levert jouw (geheel vrijblijvend én gratis) inzichten op van het feit waar je nu staat. Op welke vlakken je goed bezig bent en welke vlakken je nog kunt ontwikkelen naar meer rust, focus en kracht. Want wat is er voor jou fijner dan om in je kracht te kunnen staan? Dat levert namelijk veel rust, zelfvertrouwen, stabiliteit en kracht op. Je weet dan waar je naartoe wilt en wat je wel en niet wilt doen. Dit allemaal lós van verwachtingen van anderen! Hoe zou dat voor je zijn? Stel je eens voor: rust, kracht, ontspanning, voldoening, je eigen pad durven gaan en zelfvertrouwen. Kortom volledig jezelf kunnen zijn!

krachtscan inzicht focus

Hoe werkt het?

Je ontvangt de link naar de vragenlijst direct in je mailbox. Nadat je deze hebt ingevuld, ontvang je binnen enkele dagen de uitslag met extra aanvullende én waardevolle informatie!
Daarnaast krijg je aanvullende tips en inspiratie. Je gegevens worden niet gedeeld en uiteraard kun jij je op elk moment gewoon weer uitschrijven.

Nog vragen, of graag eerst telefonisch contact voordat je hieraan begint?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

Download gratis dit e-book!

In 7 stappen: Weg met die onrust!