Voel jij je ook zo vaak onrustig en opgejaagd?! En wil jij daar vanaf?!

Meld je dan nu aan voor de gratis Workshop: 'Weg met je onrust!'

Je voelt je onrustig. Je hebt de neiging om rusteloos te bewegen en bezig te zijn. Je voelt je opgejaagd. Je baalt ervan want je wilt dit helemaal niet! Het liefst wil jij je hoofd af en toe stil zetten. Niet zoveel gedachten! Je piekert je soms suf! ..soms zelfs zoveel dat je jezelf er niet altijd van bewust bent en dan betrap jij jezelf erop dat je weer zit te piekeren.
Je vind het soms best fijn om mensen in je buurt te hebben, alleen je wilt het hen dan zó graag naar de zin maken dat je continu voor een ander aan het denken bent.

Kortom.. het is tijd om afscheid te nemen van je onrust! Toch?

Wat jij wilt..

Als ik je zou vragen: wat wil je het liefste? Dan zou je antwoord zijn: ‘Ik wil graag rust hebben en ontspannen zijn. Vertrouwen hebben in mezelf en de toekomst.’ Kortom: blij zijn, genieten van wat er is en alle mooie kanten van het leven blijven zien. Niet waar?

Hoe zou het voor je zijn om te kunnen denken:  Ik ben heerlijk ontspannen en rustig en heb vertrouwen in de toekomst. In plaats van: Ik voel me zo onrustig en opgejaagd.. Ik word er niet goed van!
Of: Heerlijk, ik ben zo rustig en ontspannen! In plaats van: Grr.. Ik wilde dat ik mijn hoofd eens stil kon krijgen! Ik pieker me suf!
Of: Vroeger voelde ik me veel onrustig en opgejaagd. Ik liet me toen leiden door wat ik dacht dat dat anderen van me vroegen. Nu weet ik beter en bepaal ik waar ik op inga. In plaats van: Ik ben moe en onrustig, vandaag veel mensen gesproken en veel berichtjes gehad. het was echt veel!
Voel jij een ‘JA’? Herken je bovenstaande gedachten én verlangens? Maak dan gratis gebruik van deze unieke kans!
Het is namelijk echt mogelijk om een leven te leiden vanuit rust. Want dat is toch waar je naar verlangt!?

Wat kun jij verwachten?

Het gaat een waardevolle workshop zijn waar je ook echt wat aan kunt hebben. Ik ga je op een laagdrempelige manier informatie en kennis meegeven over de onrust waar je tegen aanloopt. Dit doe ik door middel van een handige presentatie én het inzetten van praktische tools.
Vind je het lastig om in beeld te komen? Geen probleem! Zorg dan dat je camera uitstaat zodat je fijn anoniem blijft. Gebruik alleen je voornaam en via de chat kun jij je vragen te stellen.

Wat levert deze workshop je op?

Na deze workshop heb jij:

– Inzicht in je eigen onrust en situatie:
Dit zorgt ervoor dat je ook meer zicht hebt op de punten waar jij mee aan de slag kunt. Hoe fijn zou dat voor je zijn? Inzicht geeft je namelijk mogelijkheden voor verandering.

– Je krijgt hele concrete en praktische tips om direct meer rust te ervaren in je leven!
Jij wilt toch meer rust, meer vertrouwen? Ik help je op weg!

– We gaan praktisch aan de slag waarbij ik je een hele waardevolle techniek en model leer:
Daardoor ben jij nu én in de toekomst in staat bent om de regie in je leven te pakken.

– Je kunt gratis gebruik maken van mijn kennis en expertise!
Er is namelijk alle ruimte voor vragen. Loop je met vragen of worstelingen waar je graag antwoord op wilt? Dan is dit je kans!

Wat is je investering?

Bezig zijn met jezelf is altijd waardevol en dus altijd een investering in jezelf! Zo ook deze workshop. De enige wat het je kost, is een uur van je tijd. Twijfel je of je dat er voor over hebt? Dat begrijp ik. We hebben het allemaal druk en altijd wel wat te doen. Maar, zoals jij je leven nu leeft, zoals je nu geleefd wordt, is dat écht hoe je wilt leven? Wil je hier echt mee doorgaan? Dan zou ik er inderdaad voor kiezen om deze workshop niet te volgen. Bedenk  dan ook wat je leven je op dit moment kost: onrust, twijfel, onzekerheid, levenskracht en levensvreugde.

Het kan namelijk anders! Wil je graag een leven vanuit rust? Schrijf je dan nu in! ..Helemaal gratis!

Praktische informatie:

Datum: Donderdag 14 maart om 13.30 uur.

Werkwijze: Ik werk met Zoom. Je kan ervoor kiezen deze te installeren op je telefoon of computer, maar dat is niet noodzakelijk. Ik stuur je een link waarmee je direct naar de workshop gaat.

Tijdsduur: Ongeveer een uur.

Er is voldoende ruimte om je vragen te stellen. Pak een pen en papier erbij zodat je mee kunt schrijven en na de workshop alles nog eens kunt nalezen.

 

Nogmaals: Blijf je liever anoniem? Zet je camera uit en reageer via de chat!

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging in je mailbox. Als je de mail niet kunt vinden, kijk dan bij je spam of in de reclame box.

Stress

Ik doe mee!

Hey, welkom! Kan ik je ergens mee helpen