ABCoaching; authentiek & betrokken

ABCoaching staat voor:
Authentiek: Onze coaching is echt, betrouwbaar en geloofwaardig. Ieder mens is een unieke persoonlijkheid en is het waard om gehoord en gezien te worden. Zo heeft iedereen zijn of haar persoonlijke dilemma’s, maar ook kwaliteiten. Kwaliteiten die ingezet kunnen worden voor het eigen welzijn, maar ook in relatie tot het doel van ieders leven. 
Betrokken: Vanuit een gelijkwaardige, oprechte en betrokken houding gaan wij samen de uitdaging aan. Doordat we een klein bedrijf zijn, kennen we iedereen persoonlijk en hebben we geen lange wachtlijst. We staan voor je klaar, je staat er niet alleen voor!

Werkwijze

Bij ABCoaching vinden we het belangrijk dat de klant zich prettig en op zijn of haar gemak voelt. Daarom starten we ieder traject met een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens de intake bespreken we de doelen waaraan je wilt werken. Zo krijg je optimaal de mogelijkheid om te bekijken en te ervaren of coaching voor jou een passende oplossing is. Bovendien is het belangrijk of jij een klik hebt met de coach! Geen klik? Ook dat is prima. Dat is de ruimte die je krijgt bij ABCoaching!

Door het inzetten van diverse modellen en gesprekstechnieken komen we snel en effectief tot de kern. Wij werken onder andere met Transactionele Analyse (TA), Voice Dialogue, Lichaamswerk en elementen uit Systemisch Werk.
Geef jij jezelf de kans en ruimte om te ontwikkelen? Samen gaan we de uitdaging aan!

Online coachen

Is de afstand tot Krabbendijke te groot, is reistijd een te grote belasting voor je agenda of  werk je graag online? Dan bieden wij online coaching aan!
Online coachen klinkt voor veel mensen als een slecht alternatief en velen staan er sceptisch tegenover. Toch blijkt dit onterecht te zijn. Veel mensen zijn positief verrast door het effect van online coaching. Mede dankzij de corona pandemie heeft online coachen een vlucht genomen en zich als effectief bewezen.
ABCoaching maakt veel gebruik van modellen en oefeningen die ervaringsgericht zijn. Ook dat is online goed mogelijk. Uit onderzoek blijkt dat één van de voordelen is dat men sneller tot de kern komt. Doordat sociaal wenselijk gedrag en gesprek sneller wegvallen, is er eerder een focus op de inhoud en dat is winst.
Een laatste voordeel is dat we online coaching voor een lager tarief kunnen aanbieden. Uiteraard blijft de intake gratis én vrijblijvend. Zo krijg je de kans om gratis kennis te maken met online coaching. Laat jij je ook verrassen?

Tarieven

  • Intakegesprek is altijd gratis. Zo kan jij vrijblijvend ontdekken of ABCoaching wel bij je past!
  • Zakelijk tarief: Op aanvraag;
  • Coachgesprek: 79 euro per uur;
  • Online coachgesprek: 73 euro per uur;
  • Eventuele reiskosten worden berekend op 35 cent per kilometer;
  • Het tarief is inclusief voorbereiding en verslaglegging;
  • Duurt een gesprek langer? Per 15 minuten wordt dit naar rato berekend;
  • Een gesprek kosteloos afzeggen kan tot 24 uur van tevoren;
  • Laat het tarief geen belemmering zijn om met coaching te starten. Dit kunnen we bespreken tijdens de intake;
'Investeren in jezelf kost geld, maar als je ziet wat het je oplevert, is dat het zeker dubbel waard!
Helaas is het ook in coachland zo waar: goedkoop is duurkoop!
Investeren in jezelf levert rust, levenskracht en levensvreugde op.'
Albert van den Berge
Coach

Download gratis dit e-book!

In 7 stappen naar rust, kracht en focus in je leven!