Stress

Voel jij je ook zó onrustig?!

Ik hoor het regelmatig: ik voel me zo onrustig, zo opgejaagd, zo gestrest. Soms weet ik gewoon niet waar ik het zoeken moet, zó onrustig is mijn hoofd dan. Honderden gedachten tuimelen door mijn hoofd. Een trein die ik niet weet stil te zetten! Herkenbaar voor jou?!

Je voelt je zo onrustig
Onrust is een veel voorkomende klacht. Onze maatschappij vraagt veel van ons, maar we vragen zelf ook ontzettend veel van onszelf. Soms veel té veel! Herkende jij je in bovenstaande situatieschets? Voel jij je ook zo vaak onrustig en opgejaagd? Heb jij ook zo het gevoel om in een sneltrein te zitten waar je niet of nauwelijks uitkomt? Je houdt je bezig met je huishouden, je schoolactiviteiten, je werk of andere dingen om maar een beetje je rond tollende gedachten te kunnen beperken. Als je ze te toe laat, weet je soms niet waar je ermee naar toe moet.

Toekomst
Voor de toekomst heb je best wel dromen, maar al snel zegt dat stemmetje dat je dit toch niet kunt! Je probeert het maar los te laten en gaat weer verder in je oude patroon.

Keuzes maken
Als je keuzes moet maken, vindt je dit erg lastig. Je weet niet wat je moet kiezen! Eigenlijk wil je advies van een ander en daarmee bevestiging dat je de juiste keuze maakt, want je voelt je ook zo vaak onzeker! Onzeker over wat andere mensen van je denken of vinden.. Je rent vaak om het een ander zoveel mogelijk naar de zin te maken. Als je kritiek krijgt vindt je dit lastig, want voel je jezelf zo afgekeurd..

Herkenbaar voor jou?!
Herkenbaar?! Dan is het tijd om aan de slag te gaan, om jouw onrust en pijnpunten te verzachten!

Weet.. ik ben er voor je en ik wil je helpen! Ik kan je vertellen dat het je veel op gaat leveren. Contact me gerust voor meer informatie. 

Was het Een interressant artikel?

Delen via Facebook
Delen via Twitter
Delen via Linkdin
Delen via WhatsApp
Delen via Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op sociale media!

Download gratis ebook met 7 waarde-volle stappen!

Als eerste op de hoogte van het nieuws van ABCoaching?

Schrijf je hier in!

Zeg eens eerlijk: Hoe vaak baal jij van je onrust en opgejaagdheid?

Je wil graag ontspannen zijn en genieten van wat er is.

Ontdek het nu en download gratis mijn ebook!

Hey, welkom! Kan ik je ergens mee helpen