Gratis inzicht-sessie

Voel je dat je met jezelf aan de slag wilt, maar heb je behoefte aan meer zicht op waar je nu staat en waar er ontwikkelpunten liggen? Dat kan helemaal vrijblijvend met de gratis inzicht-sessie van een half uur inclusief een vragenlijst. De waarde van deze gratis inzicht-sessie is 87,- euro. Ik geef er twee gratis weg per maand. 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Ervaar je onrust in je leven? Weet je niet goed wat je wilt en twijfel je vaak wat je écht wilt? Mogelijk vraag jij jezelf wel eens af waar er bij jou nog winst te behalen is.

Op veel vlakken gaat het goed, maar je ervaart ook echt nog vervelende dingen. Je twijfelt vaak. Onrust en een opgejaagd gevoel zijn je niet vreemd, evenals het ‘sneltrein gevoel’. Je wilt dingen veranderen, maar het lukt je gewoonweg niet..! Wat is het dan fijn om te weten waar je staat en waar er voor jou kansen liggen! Dit om meer rust en voldoening te hebben in je leven. Het is simpelweg onnodig om hiermee te blijven lopen.

Ik help je graag en bied je de mogelijkheid om met de gratis inzicht-sessie zicht te krijgen op waar je nu staat en waar je naartoe kunt en wilt. Tijdens de online sessie van een half uur staan we stil bij waar je nu staat en wat je verlangens zijn. Je krijgt dus de kans om te profiteren van een half uur gratis coaching! Ik geef je gegarandeerd concrete tips en inzichten waar je direct iets mee kunt!

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel. Als je bent geselecteerd, ontvang je na je aanvraag een korte vragenlijst en plannen we de afspraak in. Nadat jij de vragenlijst online hebt ingevuld, gaan we met elkaar in gesprek.

Je kunt ook direct telefonisch contact opnemen om deze gratis inzicht sessie te bespreken. Is deze waardevolle sessie deze maand voor jou?!

inzicht Albert ABCoaching

Ja, ik kom graag graag in aanmerking voor een gratis inzicht-sessie!

Vul onderstaand formulier in en ik laat zo snel mogelijk horen of jij geselecteerd bent.

Aanvraag gratis inzicht-sessie

Download gratis dit e-book!

In 7 stappen: Weg met die onrust!