Over mij

Albert van den Berge

"Een oprechte en betrokken persoonlijkheid!"

Als kind en puber stond ik graag voor iedereen klaar. Ik leerde hard te werken en te doen wat ik dacht dat anderen van mij verwachtten. Ik liet me meenemen in de waan van de dag en deed enthousiast wat er op mijn pad kwam. Wat ik op dat moment niet realiseerde was dat ik ook grenzen had en dat ook mijn energie niet grenzeloos was. Ik rende door en holde verder. Ik was altijd bezig en als ik niet bezig was, zocht ik wel wat op.

Lang ging dit goed, totdat..
Eind april 2019 belandde ik in een diepe burn-out. Pas toen gingen mijn ogen open voor wat er mis ging in mijn leven. Ik ontdekte hoever ik van mezelf vandaan stond en vooral deed wat ik dacht dat een ander van mij verwachtte. Ik vond het ingewikkeld om dingen te kiezen, want voelen wat ik wilde, kon ik eigenlijk niet. Ontspannen zat er niet meer bij en onrust dreef me om bezig te blijven en door te draven.
Met de juiste begeleiding heb ik stap voor stap geleerd om mezelf serieus te nemen. Ik leerde voelen wie ik ben, wat ik wilde en wat voor mij belangrijk is. Ik ging begrijpen waarom ik maar door bleef rennen en daardoor kon ik het bewust anders gaan doen. Door bewustwording leerde ik los te komen van oude patronen en verwachtingen. Dit alles baande mij de weg naar een thuiskomen bij mezelf..
'Ik geniet ervan om een stukje in het leven van de ander mee te lopen, maar ook om de ander in zijn of haar kracht te zetten zodat er daadwerkelijk zaken kunnen veranderen. Dit betekent dat ik samen op zoek ga naar kwaliteiten, valkuilen, motieven en drijfveren.'
Albert van den Berge
Coach
Voor mij was een burn-out nodig om mijn ogen te openen, waardoor ik nu kan zeggen: het heeft me zoveel opgeleverd! Het heeft me veel dichter bij mezelf gebracht. Ik weet, voel en ervaar nu dat het zo heel anders kan! Bij mezelf blijven en mezelf serieus nemen levert zoveel rust, kracht, vreugde en voldoening op en dat gun ik iedereen!
Vanuit mijn omgeving en klanten krijg ik regelmatig te horen dat mijn kracht ligt in het aangaan van de dialoog en daarmee de ander aan het denken weet te zetten. Mijn aanpak is oprecht, betrokken en gelijkwaardig, maar ook zeker direct en diepgaand. Daardoor komen we snel tot de kern van het probleem en gaat de weg open naar de oplossing.
Ik weet, zie en voel dat zoveel mensen (met name jongvolwassenen) meegezogen worden. Weg van wie ze zijn en aan het rennen vanuit sleur of onzekerheid wat anderen van hen denken. Deze groep zit ook in een leeftijdsfase waarin veel keuzes gemaakt moeten worden. Als je dan niet weet wie je bent, wat je wil en wat bij je past, is dat zo lastig! Ik weet hoe (vaak onbewust!) zaken die als kind gebeurd zijn, van grote invloed kunnen zijn op het leven van vandaag.

Maar ik weet ook: het kan anders! Veel getob, onzekerheid en vluchten zijn niet nodig, maar…kom thuis bij jezelf!

Zeg eens eerlijk: Hoe vaak baal jij van je onrust en opgejaagdheid?

Je wil graag ontspannen zijn en genieten van wat er is.

Ontdek het nu en download gratis mijn ebook!

Hey, welkom! Kan ik je ergens mee helpen