Einde van het traject

We zijn weer al aan het einde gekomen met dit traject! De 4 maanden zijn alweer om.
Ik hoop van harte dat je terug kan kijken op 4 mooie maanden waarin je een mooie ontwikkeling hebt door gemaakt. Ontwikkelingen en lessen die je de rest van je leven mee kan nemen.

Om deze ontwikkeling een beetje inzichtelijk te maken, wil ik je vragen om de check- ‘waar sta ik nu?’ nog een keer in te vullen. Als het goed is, heb je deze in het begin ingevuld. Door deze nu nog een keer in te vullen, is je groei inzichtelijk. Hoe leuk is dat 🙂

Naar de ‘waar sta ik nu-check’!

Zeg eens eerlijk: Hoe vaak baal jij van je onrust en opgejaagdheid?

Je wil graag ontspannen zijn en genieten van wat er is.

Ontdek het nu en download gratis mijn ebook!

Hey, welkom! Kan ik je ergens mee helpen