Kwetsbaarheid: vriend of vijand?!

 

Het tonen van jouw kwetsbaarheid is een kracht! Kwetsbaarheid tonen is een voorwaarde voor succes, vernieuwing en verandering. Ga jij de uitdaging naar dat succes aan?!

Gedachten relativeren
Veel mensen vinden kwetsbaarheid tonen lastig. Als we eens een verkeerd antwoord geven, als we het antwoord op een vraag niet weten of als we in onze eigen ogen iets doms doen dan schamen we onszelf. We voelen ons kwetsbaar. Gevolg is dat we het een volgende keer wel laten om iets te zeggen of er in ieder geval nog 2 keer over nadenken! Waarom eigenlijk? Wat is het probleem als we een verkeerd antwoord geven, als we ergens het antwoord niet op weten of als we een flater slaan? Wat is nu het ergste wat het gevolg hiervan kan zijn en is dat gevolg wel zo heel erg? …

Herkenbaar?
Dit alles veroorzaakt een strijd in ons hoofd. Je gedrag zorgt ervoor dat je uitvluchten gaat zoeken, bijvoorbeeld jezelf in je schulp trekken. Herkenbaar? Ga ermee aan de slag! Het zal je veel verlichting geven. Kijk op www.ab-coaching.net wat wij je kunnen bieden en volg onze blog voor het vervolg over kwetsbaarheid!

Was het Een interressant artikel?

Delen via Facebook
Delen via Twitter
Delen via Linkdin
Delen via WhatsApp
Delen via Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op sociale media!

Download gratis ebook met 7 waarde-volle stappen!

Als eerste op de hoogte van het nieuws van ABCoaching?

Schrijf je hier in!

Zeg eens eerlijk: Hoe vaak baal jij van je onrust en opgejaagdheid?

Je wil graag ontspannen zijn en genieten van wat er is.

Ontdek het nu en download gratis mijn ebook!

Hey, welkom! Kan ik je ergens mee helpen