Stevig in je schoenen staan

Stevig in je schoenen

..En kom thuis bij jezelf!

..en kom thuis bij jezelf!

Je bent vanmorgen weer opgestaan zoals iedere morgen. Wat onrustig, je ziet misschien wel tegen de dag op. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt. Je hebt de touwtjes niet  in handen. Misschien is er vandaag al iets leuks gebeurd, waardoor je jezelf even blij voelde, maar dat was al snel weg. Het lukt je niet om dat gevoel vast te houden. Kon je dat maar… Je hebt last van fouten die je maakte en je hebt spijt van opmerkingen. Je merkt dat je jezelf niet meer in de hand hebt en de controle verliest.. Wat zou jij jezelf graag meer blij en ontspannen voelen! Meer jezelf zijn en je niet meer zoveel af willen vragen wat een ander ervan denkt of vindt.. 

Het is niet alleen de onrust en het geleefd worden, maar vooral ook het feit dat je teleurgesteld bent in het leven of misschien wel in jezelf. Je voelt je vaak verdrietig of misschien voel jij je gewoon heel vervelend en kun je het geen naam geven. Dit zorgt ervoor dat je niet jezelf kunt zijn en dat je niet kunt genieten van wat is. Je maakt je zorgen voor de toekomst..
Je wilt je vaker blij en ontspannen voelen. Je wilt toekomen aan datgene waar je blij van wordt. Het legt een sluier op je leven, het doet je pijn..

Marit(naam is fictief ivm privacy)
Lees verder
Door de coaching van Albert was ik in staat om toch mijn zelf weer te vinden en anders in het leven te staan! Hij weet de juiste tools op het juiste moment in te zetten. ..Hij gebruikt veel modellen die me enorme inzichten gaven.

Dit is toch wat jij het liefste wilt?!

Wat jij wilt is: stevig in je schoenen staan?!
Ik noem het inderdaad vaak een ’thuiskomen bij jezelf’. 
Ik noem dat bewust zo omdat dit het volgende betekent (en bedenk dan of dit iets voor jou zou zijn):

> Weer rust en ontspanning in je leven;
> Je leven ‘leven’ in plaats van geleefd worden;
> De regie hebben over jezelf;
> Jezelf accepteren zoals je bent!
> Die spanning en onrust laten verdwijnen;
> Blij worden van je leven en kunnen genieten;
> Leven vanuit rust en vertrouwen, waardoor jij je geen zorgen meer hoeft te maken voor de toekomst;
> Je eigen mooie kanten zien, want echt (!) je bent het waard! Ook jij bent meer dan genoeg!
> Je eigen pad volgen in plaats van de weg te gaan die jij denkt dat anderen willen dat je gaat.

Het is mogelijk met dit ‘Stevig in je schoenen’ traject!
Waarschijnlijk herken je deze gedachten wel:
– Als er iets fout gaat, zoek ik het probleem bij mezelf, het maakt me onzeker. Ook als iets niet mijn schuld is, trek ik het me aan;
– Ik voel me zo akelig! Ik heb weer niet gedaan wat ik wilde en wat ik met mezelf afgesproken heb. Morgen ga ik het echt anders doen!
– Ik voel me onrustig en opgejaagd.. Ik word er niet goed van!
– Ik ben altijd maar aan het worstelen. Ik kom er maar niet uit. ..Heb al zoveel geprobeerd;
– ..Ik wilde dat ik mijn hoofd eens stil kon krijgen. Ik pieker me suf.
..Dan is dit traject echt iets voor jou! 

In dit traject ga je juist met deze zaken aan de slag en weet je bovenstaande gedachten te veranderen naar:
– Heerlijk! Ik hoef me niet alles zelf meer aan te trekken. Ik leg nu gewoon de situatie bij een ander neer en daar kan ik het ook laten. Juist omdat daar ook het probleem zit!
– Wow, ik heb regie, ik beslis zelf wat ik wel en niet doe. Vandaag heb ik mijn tijd ingericht zoals ik dat graag wilde! Yes!
– Ik ben heerlijk ontspannen en rustig en heb vertrouwen in de toekomst;
– Wat fijn! Ik heb nu de juiste tools in handen! Ik voel me blij en gelukkig;
– Heerlijk, ik ben zo rustig en ontspannen!
En echt waar, nu lijkt het je onmogelijk, maar ook jij kunt dit bereiken!
Vraag jij je af: ‘Maar waarom lukt het mij dan zelf niet?!’
Weet je, je kunt geen oude kaart gebruiken om een nieuw land te vinden. Bedenk het ook nu. Hoelang heb je al geworsteld? Hoelang ga je het nog proberen? Hoeveel onrust wil je nog ervaren? Zolang je geen nieuwe kaart hebt, gaat het je gewoon niet lukken. Ik heb deze ‘nieuwe kaart’ voor je klaar liggen!

Wat kun jij verwachten en wat gaan we doen?

Een allereerste voorwaarde is een omgeving en sfeer waar jij je prettig bij voelt. Je mag er helemaal zijn, alles mag er zijn! Het draait echt om jou en wat jij nodig hebt.
– We starten met het opstellen van doelen waar we samen aan gaan werken. We bekijken dan waar je nu staat en waar je naartoe wilt.
– We gaan aan de slag met jouw onrust!
– We werken naar vertrouwen in jezelf en vertrouwen in de toekomst.
– Je gaat (verder) ontdekken wi je bent.
– ..je gaat thuiskomen bij jezelf! ..stevig in je schoenen staan!
Ik coach zowel online als fysiek. Dit zorgt ervoor dat afstand geen probleem meer is. De keuze is aan jou!
Door het inzetten van diverse modellen en gesprekstechnieken komen we snel en effectief tot de kern. Ik werk onder andere met Transactionele Analyse (TA), Voice Dialogue, Lichaamswerk, innerlijke kind en elementen uit Systemisch Werk.

Wat ontvang je allemaal bij dit traject?

We gaan 4 maanden met elkaar aan de slag

Ik neem voor iedere persoon de tijd. Ik geloof er ook sterk in dat het belangrijk is om stappen te zetten vanuit rust. Niet overhaast. Daarom trekken we 4 maanden uit om jou weer stevig in je schoenen te krijgen.

6 Coach gesprekken

Tijdens dit traject hebben we regelmatig coachgesprekken. Online of fysiek bij mij in de praktijk. Net wat jij fijn vindt. In deze gesprekken gaan we aan de slag met jouw onrust, zelfvertrouwen, gejaagdheid enzovoorts. Je zult merken dat er echt heel snel wat gaat veranderen en dat je ook echt in staat bent om anders met situaties om te gaan.

Waar sta ik nu-check

Aan het begin en aan het einde van het traject krijg je een vragenlijst, een check-list. Door deze aan het begin én aan het einde in te vullen is jouw groei zichtbaar geworden! Hoe leuk is dat! Meten is immers weten?!

10 + waardevolle modellen en oefeningen voor jezelf

Deze modellen staan klaar in jouw persoonlijke inline omgeving. Dit is een stuk investeren in jezelf. Dit kun je helemaal doen in je eigen tijd, wanneer het jou uitkomt. Deze modellen en oefeningen zijn zo ontwikkeld dat ze jou gegarandeerd inzicht geven én ze helpen jou enorm in het inzetten van nieuw gedrag. Daarnaast geeft dit een extra verdieping en aanvulling op onze gesprekken! 

Kant en klare levensrichtlijn

In de periode dat we met elkaar aan de slag gaan, ga jij meer en meer ontdekken wie je bent, wat je belangrijk vindt en waar je naartoe wil. Vandaaruit gaan we de belangrijkste elementen selecteren en ontwikkelen we jouw persoonlijke levensrichtlijn. Deze richtlijn gaat je helpen in het bepalen van je koers en bij het maken van keuzes. ..ook als het even minder lekker gaat, zal deze richtlijn je helpen!

Tijdens werkdagen bereikbaar via Whatsapp

Je hebt regelmatig gesprekken. Deze gaan je helpen. Zeker weten. Alleen week ik dat het tussen de gesprekken door even lastig kan zijn. Dat is niet erg. Dat hoort bij het proces. Hoe fijn is het dan om even op me terug te kunnen vallen en door middel van een appje weer verder te kunnen?
Vandaar dat ik me dan tijdens de werkdagen tot jou beschikking stel!

Begeleiding bij angst

In jouw online omgeving vind je 2 audio-opnames die je begeleiden bij angst. Het is een lange en een korte variant. Deze gaan je gegarandeerd helpen je angst in de ogen te zien. Nee, dat op zich is niet prettig(al voelt het waarschijnlijk wel goed), maar het mooie is dat deze je angst helpen verminderen of zelfs helpen verdwijnen. 

Begeleiding bij onrust/vervelend gevoel/pijn/spanning

In jouw online omgeving vind je 2 audio-opnames die je begeleiden als jij je onrustig of gespannen voelt. Ook helpen deze opnames jouw als je ergens pijn of spanning hebt. Het helpt jou, je pijn of spanning te verlichtten.
Ook hiervan heb ik een lange en een korte variant. Deze gaan je gegarandeerd helpen je gevoelens te voelen en te doorvoelen. Je emoties willen immers gehoord en gezien worden.

Filmpjes

In de online omgeving staan meerdere filmpjes voor jou klaar. Filmpjes die je informatie en handvaten gaan geven om te gaan leven vanuit rust en vertrouwen. Om de informatie direct toe te passen in jou praktijk, is er soms ook een opdracht aan gekoppeld. Deze filmpjes kun je in jouw eigen tijd bekijken en net zoveel herhalen als je wilt

4 maanden lang toegang tot de online omgeving!

De online omgeving staat helemaal tot jouw beschikking. 4 maanden lang. 4 maanden lang kun jij dus onbeperkt gebruik maken van alles wat je online kan vinden. 

Check-in cards t.w.v. 39.95 euro

Je ontvangt een box met 45 waardevolle kaarten die je helpen bij lastige situaties! Onder andere worden de volgende thema’s behandeld: opgejaagdheid, zelfvertrouwen, perfectionisme, piekeren, lusteloos. Kortom een enorm waardevolle box om het contact met jezelf te verbeteren! 

Jouw resultaat..

Na dit traject:
–  Ben je blij met jezelf. Dat voel je in je diepste zijn;
– Dit geeft je rust en vertrouwen;
–  Daardoor ga je makkelijker keuzes maken;
– Je weet en doet waar je blij van wordt;
– Je geniet weer en kunt makkelijker ontspannen.

Je herkent ook sneller dat je weer wat uit evenwicht raakt.
Dat hoort immers bij het leven. Dat mag er ook gewoon zijn. Het grote verschil is wel: je weet nu wat je nodig hebt om weer in balans te komen. Na dit traject herpak jij je leven weer veel sneller. Gewoon omdat je veel steviger in je schoenen staat. Je weet hoe je dit moet doen.
Je hebt richting, rust en vertrouwen.
..Je bent thuisgekomen bij jezelf!

Je kunt er ook voor kiezen om nog een poosje door te blijven lopen en te denken: misschien lukt het zelf wel om te veranderen. ..Denk je dat echt? Is dat realistisch? Onthoud: je doet jezelf te kort. Verder tobben, proberen, piekeren, rennen: het is niet nodig! Doe het jezelf niet langer aan!

Investering in jezelf

Dit traject is niet zomaar iets. Zie het als investering in jezelf. Vaak zijn we bereid om heel veel geld uit te geven voor een auto, tuin, kleding, opleiding, cursus enzovoort, maar onszelf vergeten we voor het gemak. 
En, weet je wat ik zeker weet? Dat je ná dit traject nog veel meer kan genieten van al de bovenstaande zaken waar je al in hebt geïnvesteerd!
Wees eerlijk: wat heb je aan al die zaken als je kampt met onrust, opgejaagheid en een gebrek aan vertrouwen..?
Het is nu tijd om voor jezelf te kiezen! Je bent het meer dan waard!
De investering in je zelf is: 797 euro
Als je het prettiger vindt, kun je dit traject ook in 4 termijnen betalen.

Weet je nog wat je daarvoor krijgt?

4 maanden met elkaar aan de slag

Zodat jij ruim de tijd krijgt om aan jezelf te werken en te genieten van al de voordelen van dit traject.

6 coach gesprekken

(fysiek of online)

Waar sta ik nu-check

Door deze aan het begin én aan het einde in te vullen is jouw groei zichtbaar geworden! 

10 + waardevolle modellen en oefeningen voor thuis

Extra verdieping en aanvulling op de gesprekken! Te vinden in de online omgeving.

Kant en klare levensrichtlijn

Helemaal persoonlijk. Zodat jij altijd helder hebt welke koers jij op moet gaan!

Tijdens werkdagen bereikbaar via Whatsapp

Ook als het even minder lekker gaat ben ik er voor je!

Begeleiding bij angst

Deze opnames gaan je helpen je angst te verminderen of zelfs helpen te verdwijnen. 

Begeleiding bij onrust/vervelend gevoel/pijn/spanning

Deze opnames gaan je helpen je gevoelens te voelen en te doorvoelen. Je emoties willen immers gehoord en gezien worden

Filmpjes

In de online omgeving staan meerdere filmpjes voor jou klaar. Filmpjes die je informatie en handvaten gaan geven om te gaan leven vanuit rust en vertrouwen. 

4 maanden lang toegang tot de online omgeving!

4 maanden lang kun jij onbeperkt gebruik maken van alles wat je online kan vinden. 

Check-in cards t.w.v. 39.95 euro

Je ontvangt een box met 45 waardevolle kaarten die je helpen bij lastige situaties! 

Dianne (naam is fictief ivm privacy)
Lees verder
'De coachsessies heb ik als fijn ervaren. Er was een vertrouwde en open sfeer. Albert benoemt de zaken duidelijk en direct, maar wel vanuit een positieve benadering. Daardoor heb ik nieuwe inzichten gekregen in wie ik ben en wat ik kan. Hij helpt bij het opstellen van duidelijke doelen. Dit vind ik waardevol en hiermee kan ik vooruit.'
Ontspannen Ademhalingsoefening

Zeg eens eerlijk: Hoe vaak baal jij van je onrust en opgejaagdheid?

Je wil graag ontspannen zijn en genieten van wat er is.

Ontdek het nu en download gratis mijn ebook!

Hey, welkom! Kan ik je ergens mee helpen