Webinar: Vol zelfvertrouwen het jaar uit!

We leven in december! Dé maand van het sociale contact! En vervelend genoeg voel jij je zo vaak onrustig en onzeker…
Zie je al tegen de feestdagen op? Voel jij al onrust als je er aan denkt? Weet je dat je onrustig en onzeker wordt bij alle sociale ‘moetjes’ van deze maand? Vind je het spannend om veel mensen onder ogen te komen? 

Weet dat je niet de enige bent!..

Opzich vind je al die contacten wel oké. Alleen baal je dat jij jezelf zo onzeker voelt bij al die contacten. Wat zouden ze over me denken? Wat zouden ze van me vinden? Zie ik er wel goed genoeg uit? Doe ik geen gekke dingen?

Je wil gewoon ontspannen zijn en blij zijn met jezelf! Je wil van al die contacten gewoon genieten!

Dankjewel Albert, hier kan ik echt mee vooruit! De tools die je me bood, geven me zoveel handvaten om anders met mijn situatie om te gaan!

Wat jij wilt..

Als ik je zou vragen: wat wil je het liefste? Dan zou je antwoord zijn: ‘Ik wil graag rust hebben en ontspannen zijn. Vertrouwen hebben in mezelf en de toekomst.’ Kortom: blij zijn(ook met jezelf), genieten van wat er is en alle mooie kanten van het leven blijven zien. Niet waar?

Hoe zou het voor je zijn om te kunnen denken:  Ik ben heerlijk ontspannen en rustig en heb vertrouwen in mezelf en in de toekomst. In plaats van: Ik voel me zo onrustig en opgejaagd.. Ik word er niet goed van!
Het goede nieuws is: Het kan echt anders! ‘Jaja’, denk je misschien. ‘Voor mij niet hoor!’ En ja, ik snap dat het zo voor je voelt.
Toch kan het anders.. Ook voor jou!
Ik ga je daarbij helpen! Ik ga je tools aanreiken om het anders te doen. Dat doe ik tijdens de Webinar die ik ga geven op 14 december om 19.00 uur.

Wat levert deze Webinar je op?

Na deze Webinar heb jij of kun jij:

  • Inzicht in je onzekerheid en onrust (en alles begint met inzicht en bewustwording!);

  • Nieuw gedrag inzetten doordat je inzicht hebt;

  • Tools hoe je anders met je onzekerheid en onrust om kunt gaan.

Dit alles zodat jij:

  • Vanuit rust en vertrouwen kunt gaan leven!

  • Vol zelfvertrouwen het jaar uit kunt!

Hoe fijn zou dat voor je zijn?!

Na deze Webinar weet jij hoe het komt dat jij je onrustig en onzeker voelt bij sociale contacten. Ook heb je tools om er anders mee om te gaan. Dit zorgt ervoor dat je rust en vertrouwen kunt creëren en anders de feestdagen door kunt komen. Dit maakt ook dat je anders het jaar uit kunt en het nieuwe jaar in! Je kunt anders met je plannen om gaan en met vertrouwen naar de toekomst kijken.
..Want dat is toch wat je graag  wilt?!
De Webinar is helemaal gratis én anoniem! Schrijf je dus snel in!

Reacties van voorgaande deelnemers

Erg leerzeem!

Heel herkenbaar en leerzaam!

Heel verhelderend.

Dankjewel! Ik kan hier heel veel mee.

Praktische informatie:

Datum: 14 december 2022

Tijdstip: 19.00 uur

Duur: ongeveer 1 uur (daarna ben ik nog aanwezig voor eventuele vragen)

Er is voldoende ruimte om je vragen te stellen. Pak een pen en papier erbij zodat je mee kunt schrijven en na de workshop alles nog eens kunt nalezen.

Nogmaals: Het is anoniem 🙂

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging in je mailbox. Als je de mail niet kunt vinden, kijk dan bij je spam of in de reclame box.

Piekeren, angst

Zeg eens eerlijk: Hoe vaak baal jij van je onrust en opgejaagdheid?

Je wil graag ontspannen zijn en genieten van wat er is.

Ontdek het nu en download gratis mijn ebook!

Hey, welkom! Kan ik je ergens mee helpen