Wat is voor jou genieten?

Genieten van het leven; genieten van de kleine dingen; leven vanuit rust.. Roept dit een verlangen in je op, maar kom je er zo lastig bij om dit echt in uitvoering te brengen? Lees dan snel verder!

Genieten.. Rust… wie wil dit nu niet? Ondanks dit zijn er maar weinig mensen die leven vanuit rust en echt kunnen genieten van dingen. Veel mensen staan onder druk, zijn vaak haastig en zijn ’s avonds uitgeput en onvoldaan.

Wat is genieten eigenlijk?
Echt genieten houdt niet in dat je een leven hebt zonder geldzorgen, een relatie die op rolletjes loopt, alles wat je jezelf maar wensen kunt etc.

Echt genieten houdt in dat je volledig in het moment aanwezig bent! Tevreden zijn met wat je hebt en ‘in de flow zitten’. Niet ‘in je hoofd zitten’, maar in je lichaam. Niet denken, maar voelen..
Jezelf accepteren en waarderen. Dat is echt genieten!

Stress, angst, boosheid etc. zijn barrières die je ontnemen om echt te kunnen genieten. Het gaat dus om een andere mind-set!

Goed nieuws
Goed nieuws dus! Wij hebben volledig zelf de regie over dit stukje. Je kunt jezelf aanleren om positief te zijn. Hoe fijn is dat?!

Je denkt misschien: hoe makkelijk is dit gezegd.. En dat kan ik me voorstellen! Dit is iets wat veel inzicht, oefening en zelfdiscipline vraagt. Dit red je niet zomaar alleen! Daarom wil ik je helpen en heb ik iets leuks voor jou! Ik heb een Gratis krachtscan ontwikkeld, zodat jij binnen 10 minuten weet waar je staat!

(Klik op de link en je komt bij de krachtscan!)

Was het Een interressant artikel?

Delen via Facebook
Delen via Twitter
Delen via Linkdin
Delen via WhatsApp
Delen via Email

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons op sociale media!

Download gratis ebook met 7 waarde-volle stappen!

Als eerste op de hoogte van het nieuws van ABCoaching?

Schrijf je hier in!

Zeg eens eerlijk: Hoe vaak baal jij van je onrust en opgejaagdheid?

Je wil graag ontspannen zijn en genieten van wat er is.

Ontdek het nu en download gratis mijn ebook!

Hey, welkom! Kan ik je ergens mee helpen